Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Arbortec Forestwear = nová značka – nové vaky

Skvělá konstrukce, super design, velká praktičnost.

Skvělá konstrukce, super design, velká praktičnost.


Anglická firma Arbortec Forestwear je oblíbenou značkou arboristického vybavení a oblečení, jehož výrobky čerstvě zařazujeme na náš e-shop a postupně vás budeme s těmito novinkami seznamovat. Značka Arbortec Forestwear není v arboristickém světě žádným nováčkem. Již 30 let patří mezi přední výrobce oblečení, obuvi, rukavic a dalšího vybavení pro arboristy.

Představujeme tři velikosti vaků Arbortec Forestwear, které jsou určeny pro transport vašeho vybavení.


Prvním vakem, a to nejmenším z nich, je Arbortec Cobra DryKit 35 l. Vak je vyroben z voděodolné PES/PVC plachtoviny, která je vertikálně vyztužena, aby si udržel svůj tvar. To uživatel ocení zejména při ukládání vybavení. Víko vaku se zapíná na zip. Uprostřed má otvor na lano s gumovým krytem, aby se dovnitř nedostávaly nečistoty. Na víku je kapsa pro umístění karty s informacemi. Z vnější strany disponuje kapsami a poutky. Vak má také spodní otvor na odvod vody a ventilační otvory, které zabraňují vzniku plísní. Jeho objem je 35 l. Je dostupný v modré, růžové, oranžové a zelené barvě. 



Dalším pomocníkem o objemu 55 l je vak Arbortec Cobra DryKit 55 l. I tento vak je vyroben z voděodolné PES/PVC plachtoviny, která je vertikálně vyztužena pro udržení tvaru. Navíc má polstrované a nastavitelné popruhy, což z vaku dělá plnohodnotný batoh. Madla jsou připevněna přes 4 hliníkové kroužky, které je možné v případě opotřebování vyměnit. I tento střední vak má uprostřed otvor na lano s gumovým krytem, aby se dovnitř nedostávaly nečistoty. Dále kapsu pro umístění karty s informacemi a z vnější strany kapsy a poutka. Vak má také spodní otvor na odvod vody a ventilační otvory, které zabraňují vzniku plísní. Je dostupný v barvě modré, růžové a zelené.



Posledním, největším vakem o objemu 65 l, je vak Arbortec Cobra DryKit 65 l. Jeho nosnost dosahuje 50 kg! Vak má nejen polstrované popruhy, ale také bederní pás. Takže se opět jedná o 2v1 – batoh a vak. Navíc součástí vaku je také vnitřní odnímatelná přepážka a samostatný kbelík. To pomáhá k lepší organizaci a orientaci ve vybavení. Venkovní kapsy a poutka jsou samozřejmostí. Ostatní vybavení je totožné s vakem Arbortec Cobra DryKit 55 l. Vak nabízíme v barvě modré, růžové, oranžové a zelené.



Pokud se vám některý z vaků značky Arbortec Forestwear zamlouvá, již nyní si ho můžete objednat na našem e-shopu.

Arbortec vak na lano Cobra DryKit 35 l

Arbortec vak na lano Cobra DryKit 55 l

Arbortec vak na lano Cobra DryKit 65 l