Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Další ročník MČR ve stromolezení je úspěšně za námi!

Skvělá atmosféra, hezké počasí a hlavně dechberoucí výkony soutěžících! Takový byl 21. ročník v Arboretu Nový Dvůr.

Skvělá atmosféra, hezké počasí a hlavně dechberoucí výkony soutěžících! Takový byl 21. ročník v Arboretu Nový Dvůr.


Svátek všech stromolezců, i tak se dá označit každoroční MČR ve stromolezení.

Letošní rok proběhl v překrásném prostředí Arboreta Nový Dvůr. Závody se letos těšily i vysokou účastí závodníků, kterých bylo bezmála padesát. Nezávodili jen zástupci z Čech, ale i sousedé ze Slovenska, Německa, Polska i z Itálie a Litvy. Pátek byl ve znamení tematických přednášek a workshopů, ale především přihlášek do soutěže. Hlavním soutěžním dnem byla sobota, kdy se utkali stromolezci a stromolezkyně v pěti soutěžních disciplínách a v závěrečné šesté se soutěžilo o vítězné pozice celého MČR ve stromolezení. Napínavá podívaná by se neobešla bez tvrdé práce pořadatelů, rozhodčích, pomocníků a sponzorů soutěže.

My, tým worksafety.cz děkujeme, že jsme mohli být součástí stromolezeckého klání a děkujeme všem, kteří se za námi zastavili v našem "pojízdném cirkuse". Udělali jste nám upřímnou radost. :-) Už nyní se těšíme na příští již 22. ročník MČR ve stromolezení a na to, že se znovu sejdeme v tak hojném počtu.

Lezcům zdar!

 

 

 



Výsledky MČR ve stromolezení 2022 dle soutěžních kategorií

Gratulujeme nejen vítězům ale i všem zúčastněným závodníkům, kteří předvedli až dechberoucí výkony v korunách stromů. Krásná práce! :-)


Galerie MČR  ve stromolezení 2022