Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové pilky od značky Silky!

Ruční pily pro čistý a přesný řez.

Ruční pily pro čistý a přesný řez.


Po delší době představujeme a zároveň zařazujeme na e-shop nové ruční pily japonské značky Silky, které opět nezklamou svou vysokou kvalitou, profesionálním čistým a přesným řezem a samozřejmě dlouhou životností.



Silky skládací pila Gomboy 270-10

Jedná se o univerzální ruční pilu, která je vhodná pro zakládací řezy. Využijí ji nejen arboristé, ale také zahradníci a sadaři. Rovné ostří pily zaručuje čistý a přesný řez. Délka čepele 27 cm se hodí zejména na řez větví do průměru 13,5 cm. S počtem 10 zubů na 3 cm je skládací pila Silky Gomboy 270-10 vhodná k řezání čerstvého dřeva. Zuby mají tři řezné hrany, které jsou extrémně hladké. S pilou lze řezat kolmo, podélně a diagonálně ke směru vláken. Řezné plochy zubů jsou navíc tvrzeny indukční technologií, která prodlužuje až 3x jejich životnost, při čemž list pily zůstává pružný. Celý list je ošetřen chromovým povlakem, aby zuby zůstaly ostré a chráněné proti korozi.

Rukojeť pily je vyrobena z gumového materiálu GOM. Ten tlumí vibrace při řezání a nabízí pevný úchop i za mokra nebo v rukavicích. Navíc i při velmi nízkých teplotách působí hřejivě.



Silky ruční pila na kořeny Gomtaro Root 240 - 8

Tato speciální ruční pila má řezné plochy zubů na rozdíl od ostatních pil 2x tvrzené indukční technologií, která výrazně prodlužuje jejich životnost. Zuby z listu nevybočují a mají čtyři řezné plochy. Díky tomu je řez čistý, snazší a pila se nezasekává. Celý list je ošetřen niklovým povrchem, aby zuby zůstaly ostré a chráněné proti korozi. Pila je určena k řezání kořenů při vykopávání stromu nebo keře, v těžko přístupných místech.

Rukojeť pily Silky Gomtaro Root 240-8 je vyrobena z gumového materiálu GOM. Ten tlumí vibrace při řezání a nabízí pevný úchop i za mokra nebo v rukavicích. Pila je dodávána s pouzdrem s integrovanými plastovými válečky, takže se při manipulaci zbytečně netupí a v pouzdře dobře drží. Výhodou je, že pouzdro lze snadno připevnit k postroji nebo pomocí pásků (prodávají se samostatně) k noze.



Silky ruční pila Genki Temagari 500-5-3

Poslední novinka je určená především pro lesníky a arboristy k řezu velkých větví a kmenů. Délka čepele této pily je 50 cm. Je tedy vhodná na řez větví do průměru 25 cm. S progresivním počtem 5 až 3 zuby na 3 cm, odvede nejlepší práci na měkkém nebo čerstvém dřevě. Zuby z listu nevybočují a mají čtyři řezné plochy. Díky tomu je řez čistý, snazší a pila se nezasekává. Zuby pily je možné brousit k tomu určeným pilníkem. Celý list je ošetřen niklovým povrchem, aby zuby zůstaly ostré a chráněné proti rzi.

Rukojeť pily Temagari Genki 500-5-3 se skládá ze dvou gumových částí, které spolu drží jako zip. Vibrace se díky absenci šroubů tolik nepřenáší do rukojeti a ta je tak dokáže dobře tlumit. Zároveň nabízí pevný úchop i za mokra nebo v rukavicích. Pila je dodávána s textilním pouzdrem. To usnadňuje manipulaci a zvyšuje bezpečnost při transportu.



Co na tyto profesionální ruční pily od Silky říkáte? Líbí se vám, uvažujete o jejich koupi? Pokud ano, již nyní si je můžete objednat na našem e-shopu.

Silky skládací pila Gomboy 270-10

Silky skládací pila Gomboy 240-10

Silky skládací pila Gomboy 210-10

Silky ruční pila na kořeny Gomtaro Root 240-8

Silky ruční pila Gomtaro 240-8

Silky ruční pila Gomtaro 270-8

Silky ruční pila Genki Temagari 500-5-3