Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Objevte arboristické vybavení od Husqvarny

Kvalitní, designové a precizně zpracované, takové je vybavení Husqvarna, které jsme nově zařadili do sortimentu.

Kvalitní, designové a precizně zpracované, takové je vybavení Husqvarna, které jsme nově zařadili do sortimentu.


Husqvarna je renomovaná značka, která je známá svým kvalitním, designově atraktivním a precizně zpracovaným vybavením. Mají širokou škálu výrobků, které splňují různé potřeby zákazníků v oblasti zahradní techniky, lesního a stavebního vybavení. Husqvarna je také známá svým lesním vybavením, jako jsou řetězové pily, sekačky na keře a křoviny a další. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby odolaly náročným podmínkám a poskytovaly maximální výkon při práci v lese.

Nově společnost Husqvarna nabízí vybavení pro arboristy a stromolezce, které jsme zařadili do sortimentu. Níže jsme pro vás vybrali tři produkty, které jsme detailněji popsali, abychom vám představili a ukázali kvalitu zpracování a možnosti využití při své práci v korunách stromů.



Husqvarna batoh 70 l

Pokud hledáte prostorný a dobře organizovatelný batoh pro vaše pracovní nebo outdoorové aktivity, Husqvarna batoh s objemem 70 litrů je tím pravým řešením. Batoh byl navržen s ohledem na vaše potřeby pro transport vybavení, který je vybaven množstvím praktických funkcí a nabízí vám pohodlný způsob přepravy vašeho vybavení. Jedním z hlavních rysů tohoto batohu je jeho praktický a uživatelsky přívětivý design. Batoh disponuje bočním otevíráním, které umožňuje snadný přístup k obsahu batohu, a díky držadlům umístěným nahoře a po stranách jej můžete pohodlně přenášet a zavěšovat. Batoh je také vybaven popruhovými poutky jak uvnitř, tak venku, což vám umožňuje snadno organizovat a připevnit materiál na batoh. Pokud jde o úložný prostor, Husqvarna batoh nabízí několik kapes pro drobnější věci, abyste si udrželi pořádek. Dále obsahuje jednu snadno dostupnou kapsičku, která je ideální pro uložení lékárničky, a zajišťuje tak rychlou dostupnost první pomoci v případě potřeby.

Bezpečnost a pohodlí jsou prioritou, a proto jsou ramenní popruhy dobře polstrované a vyvážené, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tlaku na vaše ramena a záda. Navíc tvarované polstrování zad poskytuje oporu a pohodlí i při delším nošení batohu.

Kvalita a odolnost jsou dalšími výhodami tohoto batohu. Je vyroben z pevné a voděodolné tkaniny, která ochrání obsah batohu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Zesílené dno pak zajišťuje ochranu batohu při položení na zem nebo na nerovný povrch, čímž prodlužuje jeho životnost a odolnost v náročných podmínkách. 



Husqvarna arboristický postroj

Při práci ve výškách je klíčové mít na sobě spolehlivý a pohodlný arboristický postroj, a tím je druhá novinka: Husqvarna arboristický postoj, který vám poskytne nejen bezpečnost, ale také pohodlí po celý pracovní den. Husqvarna arboristický postroj je vybaven funkcemi, které splní požadavky profesionálních stromolezců. Jedním z hlavních rysů tohoto postroje je měkce polstrovaný bederní pás, který poskytuje vysokou míru pohodlí i při dlouhodobém nošení. Nastavitelné nohavičky přispívají k ještě lepšímu komfortu a mobilitě, umožňují volný pohyb a snižují fyzickou námahu, která je spojená se stromolezeckými pracemi.

Bezpečnost je samozřejmě prioritou při práci ve výškách. Husqvarna arboristický postroj je vyroben z odolného vícevrstvého materiálu, který zajišťuje vysokou pevnost a spolehlivost. Popruh je nastavitelný na obou stranách bederního pásu a můžete ho umístit přesně tam, kde je pro vás nejvhodnější. Tím získáte optimální stabilitu a bezpečnost během práce v koruně stromu. Další výhodou tohoto arboristického postroje je spoustu možností pro připevnění příslušenství. Díky tomu budete mít všechno potřebné vybavení vždy po ruce a usnadníte si práci. 

Technicky se jedná o arboristický postroj Teufelberger TreeMotion Pro, který byl navržen s originálním designem od Husqvarny.



Husqvarna vak na lano 28

Jako poslední novinku představujeme Husqvarna vak na lano o objemu 28 litrů, který je ideálním řešením pro uchování a transport vašeho lana. S tímto vakem budete mít jistotu, že vaše lano zůstane čisté a suché, ať už ho používáte při práci nebo při různých outdoorových aktivitách. Vak je vybaven šňůrkou, která umožňuje snadné a rychlé uzavření vnitřního prostoru. Stačí jednoduše zatáhnout šňůrku a váš lano bude efektivně uzavřeno, chráněno před vlhkostí a znečištěním. Externí poutka na stěnách vaku jsou skvělým doplňkem, který umožňuje uchycení dalšího vybavení. Můžete připevnit karabiny, smyčky nebo jiné drobné vybavení, které potřebujete mít snadno dostupné. Tímto způsobem získáte praktické uspořádání a rychlý přístup k důležitým nástrojům, aniž byste museli otevírat celý vak. Vyztužené ucho na vrchní části vaku přispívá k pohodlnějšímu nošení. Díky ergonomickému designu a pevnému uchu budete mít maximální komfort při přenášení vaku i při manipulaci s  lanem. 

S Husqvarna vakem na lano 28 l budete mít vše, co potřebujete pro bezpečné a praktické uložení vašeho lana. Nezáleží na tom, zda jste profesionál nebo outdoorový nadšenec, tento vak vám poskytne spolehlivost a pohodlí při manipulaci s lanem.



Veškeré profesionální arboristické vybavení od značky Husqvarna si můžete objednat již nyní na našem e-shopu!

Husqvarna arboristický postroj

Husqvarna vak na lano 28 l

Husqvarna batoh 70 l

Husqvarna karabina mini 3 ks

Husqvarna spouštěcí lano 14 mm 60 m

Husqvarna smyčka na motorovou pilu

Husqvarna prusík 8 mm

Husqvarna kmenovka

Husqvarna smyčka multi

Husqvarna nastavitelný cambium saver

Husqvarna arboristické lano 11,8 mm s okem modrá

Husqvarna arboristické lano 11,8 mm s okem oranžová

Husqvarna arboristické lano 11,5 mm s okem modrá

Husqvarna arboristické lano 11,5 mm s okem oranžová

Husqvarna nahazovací lanko 1,75 mm 55 m

Husqvarna nahazovací sáček

Husqvarna karabina HMS

Husqvarna karabina D-shape

Husqvarna karabina oválná

Husqvarna závěsné oko na JMP