Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Mistrovství Evropy ve stromolezení 2023 rozhodne o nejlepším z nejlepších

A my budeme u toho! Od 29. 6. do 2. 7. v zámeckém parku Budmerice na Slovensku.

A my budeme u toho! Od 29. 6. do 2. 7. v zámeckém parku Budmerice na Slovensku.


Sezóna stromolezeckých závodů je v plném proudu a my už se nyní připravujeme na Evropské mistrovství ve stromolezení 2023, které se koná již od 29. 6. do 2. 7. u našich sousedů na Slovensku. Šampionát proběhne v zámeckém parku v Budmericích, kde se pravidelně koná i Slovenské mistrovství ve stromolezení. Samozřejmě nebude chybět reprezentační tým z Česka, který se skládá ze stromolezkyň a stromolezců, kteří obsadili vítězná místa na letošním MČR ve stromolezení. Jedná se o Anna Gregořicovou a Anna Pětovou dále o Davida Sedláka, Jiřího Vodu a Petra Chmiela. My, tým worksafety.cz se těšíme na jistě skvělé výkony českého týmu, který budeme na místě podporovat na 100%!

Více informací k Evropskému mistrovství ve stromolezení naleznete na oficiálních stránkách ETCC 2023 a na facebookové stránce THE EUROPEAN TREE CLIMBING CHAMPIONSHIPS.


Na letošním ročníku evropského šampionátu nás a naši pojízdnou prodejnu = "kočovný cirkus" naleznete v blízkosti disciplíny "Záchrana zraněného", které jsme podporovateli a sponzory. Těšit se můžete na maximálně vybavenou prodejnu, ve které nebudou chybět nejnovější abro vychytávky, jako DMM karabina na motorovku Mega Vault nebo ISC shackle UltraLink. Všechno vybavení si tak můžete prohlédnout a vyzkoušet na vlastní kůži.

Pokud plánujete cestu na ETCC určitě se za námi zastavte, rádi vás s worksafety.cz týmem uvidíme.



Zkuste štěstí a získejte slevu na nákup

Co více, nebude chybět ani naše soutěž, ve které otestujete svoji zručnost v nahazování. Není to nic složitého, stačí, když sáček prohodíte skrze jeden z kruhů. Každý z kruhů představuje slevu na nákup a pozor, slevy se sčítají. Vaše štěstí vám může přinést až 30% slevu z celkové částky. 

A když vám štěstí nebude přát, tak si minimálně můžete dát s námi dobrou kávu. Zveme vás! :-)