Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Zahradnické nůžky FELCO jsou kvalitním švýcarským nástrojem!

Nově v našem sortimentu naleznete profesionální jednoruční i obouruční zahradnické nůžky značky FELCO, spolu s jejich kompletním příslušenstvím a náhradními díly.

Nově v našem sortimentu naleznete profesionální jednoruční i obouruční zahradnické nůžky značky FELCO, spolu s jejich kompletním příslušenstvím a náhradními díly.


Zahradnické nůžky FELCO 8: pro náročné uživatele

První novinkou z řad jednoručních nůžek FELCO, jsou zahradnické nůžky FELCO 8, které jsou skvělým spojením výkonu, pohodlí a odolnosti pro každodenní práci se zelení. Rukojeť, na kterou se vztahuje doživotní záruka, je vyrobena z kovaného hliníku, který zajišťuje lehkost a odolnost. S ostřím a protiostřím z vysoce kvalitní tvrzené oceli můžete očekávat dlouhotrvající ostrost, zatímco nůžky s lehkostí zvládají větve až do průměru 25 mm. Ergonomický tvar rukojeti, doplněný tlumícími dorazovými plochami a nakloněnou stříhací hlavou, redukuje únavu ruky a zápěstí, což jistě oceníte po delší práci s nůžkami.  Další výhodou jsou protiskluzové potahy na rukojeti, které poskytují pevný úchop i v náročných podmínkách.

Součástí balení je drobný seřizovací klíč, který vám umožní přizpůsobit nůžky podle vašich individuálních potřeb. Zahradnické nůžky FELCO 8  jsou nejen nepostradatelným nástrojem pro profesionály, ale také skvělým partnerem pro každého, kdo si cení precizního a spolehlivého střihu při práci na zahradě či v parku.

Výrobce FELCO myslí samozřejmě i na leváky, a právě pro ně je tu verze zahradnických nůžek FELCO 9, která je vlastnostmi totožná s modelem FELCO 8.



Zahradnické nůžky FELCO 160S a FELCO 160L: kombinace lehkosti a výkonného střihu

Zahradnické nůžky FELCO 160S a FELCO 160L jsou ideálními partnery pro práci v lesních školkách a zahradách, kde se klade důraz na pohodlí a precizní střih. Rukojeti z kompozitu jsou vyztuženy skelným vláknem a ostří nůžek je vyrobeno z vysoce kvalitní tvrzené oceli, jejichž kombinací vznikly vysoce účinné, ale lehké a uživatelsky pohodlné nůžky. S možností snadné výměny opotřebených dílů jsou nůžky FELCO 160S snadno udržovatelné, což prodlužuje jejich životnost a zjednodušuje práci každodenní údržby. Se schopností snadno zvládat střih větví o průměru až 20 mm se tyto nůžky stávají nezbytným nástrojem pro efektivní práci v náročných podmínkách lesních školek, sadů a zahrad.

Rukojeť modelů jednoručních nůžek FELCO 160S a FELCO 160L je nejen komfortní, lehká a příjemná na dotyk, ale je také navržena s ohledem na minimalizaci únavy rukou a zápěstí. Celkově jsou zahradnické nůžky FELCO 160S a 160L spolehlivým a efektivním nástrojem pro zahradníky, kteří ocení pohodlí, preciznost a odolnost tohoto modelu při každodenní práci.

Model FELCO 160S je vhodný především pro malé a středně velké ruce, oproti tomu model FELCO 160L padne spíše do větších rukou.



Zahradnické nůžky FELCO 2: symbol švýcarské kvality

Poslední prezentovanou novinkou jsou jednoruční zahradnické nůžky FELCO 2. Jedná se o ikonický a celosvětově nejoblíbenější typ zahradních nůžek od švýcarského výrobce FELCO. Zahradnické nůžky FELCO 2 jsou dokonalým spojením výkonnosti, spolehlivosti a odolnosti, což je činí nepostradatelným pomocníkem při péči o rostliny v parcích, sadech a zahradách. S ostrým ostřím a protiostřím vyrobeným z vysoce kvalitní tvrzené oceli umožňují nůžky FELCO 2 čistý a přesný střih větví s průměrem až 25 mm.

Model FELCO 2 je ideální pro prostříhávání keřů a stromů s většími větvemi. Zářez na vrchním ostří usnadňuje střih drátů, zatímco drážka na spodním protiostří odvádí šťávy, což předejde zaseknutí nůžek během práce. Rukojeť z kovaného hliníku poskytuje lehkost, robustnost a doživotní záruku, zatímco protiskluzová úprava rukojeti tlumí dorazy, minimalizuje únavu rukou a zápěstí při delší době stříhání. Celkově lze říci, že zahradnické nůžky FELCO 2 kombinují robustní konstrukci s vysokou výkonností, což zajišťuje efektivní a přesné stříhání rostlin, a to i při práci s většími větvemi.



Pouzdra, příslušenství a náhradní díly: vše je možné

Co je na všech modelech zahradních nůžek FELCO skvělé? Že každá jejich část je vyměnitelná, od náhradních břitů až po ten nejmenší šroubek, což umožňuje neustále udržovat váš nástroj v perfektním stavu. Do naší nabídky budeme postupně přidávat veškeré náhradní díly k nůžkám FELCO.

Brousky a brusné nástroje FELCO jsou základním příslušenstvím pro údržbu střihací hlavice nůžek. V nabídce můžete vybírat z jednoduchého brousku FELCO 903, který je potažen diamantovou vrstvou a u uživatelů je velmi oblíben, díky svému výkonu a dlouhé životnosti. Pro náročnější uživatele je k dostání multifunkční brousek FELCO 905, se kterým váš nástroj nabrousíte rychle a efektivně. Co více, v tomto brousku jsou integrované klíče pro seřizování a údržbu nůžek. V neposlední řadě je bezpochyby skvělým pomocníkem sprej FELCO 981, který účinně rozpouští a odstraňuje zbytky pryskyřice z nůžek.

Kožená pouzdra FELCO jsou navržena tak, aby většina modelů jednoručních nůžek v nich perfektně seděla a vy jste mohli mít nůžky vždy po ruce. Pouzdro FELCO 910 má možnost dvojího upevnění na opasek nebo pomocí poutka či spony. Pouzdro FELCO 910+ je dvojnásobně užitečné, a to díky možnosti uložení nejen nůžek, ale také brousku, tím pádem můžete provést údržbu kdykoliv je třeba.



Věříme, že švýcarské zahradní nůžky FELCO si brzy oblíbíte a stanou se vaším každodenním parťákem. Pokud jste v našem článku nenalezli nůžky podle vašich představ, prohlédněte si kompletní nabídku zahradních nůžek FELCO, která se bude dále rozrůstat o nové modely.

 

Budeme rádi za vaši zpětnou reakci! Ať už budete či nebudete spokojení s nástroji FELCO, napište nám, pomůžete nám s výběrem vhodných typů pro vás, naše zákazníky.

Děkujeme, tým worksafety.cz

FELCO zahradnické nůžky FELCO 8

FELCO zahradnické nůžky FELCO 9

FELCO zahradnické nůžky FELCO 14

FELCO sadařské nůžky FELCO 31

FELCO zahradnické nůžky FELCO 160L

FELCO zahradnické nůžky FELCO 160S

FELCO zahradnické nůžky FELCO 6

FELCO zahradnické nůžky FELCO 2

FELCO zahradnické nůžky FELCO 11

FELCO kožené pouzdro FELCO 910

FELCO kožené pouzdro FELCO 910+

FELCO brousek FELCO 903

FELCO multifunkční brousek FELCO 905

FELCO sprej pro rozpouštění pryskyřice FELCO 981

FELCO dvouruční nůžky FELCO 221-90