Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Sbírka Světlo pro Bachmut

Elektrocentrála je na cestě dělat světlo a teplo, tam kde je třeba.

Elektrocentrála je na cestě dělat světlo a teplo, tam kde je třeba.


Před Vánocemi nás kontaktoval pan Milan Švrčina, který se účastnil jednoho z našich kurzů, s prosbou o finanční či materiální pomoc Ukrajině.

Milan Švrčina od srpna roku 2022 aktivně po 4 měsíce působil v Mezinárodní legii Ozbrojených sil Ukrajiny. Při jeho službě blízko fronty dokonce utrpěl i zranění, kdy byl zasažen do levé ruky.  Díky jeho zranění z fronty si uvědomil, že pokud chce člověk přispět dobré věci, nemusí jen se zbraní v ruce. A tak Milan oslovil na Ukrajině v oblasti Charkova dvě dobročinné organizace, kde mu sdělili, co aktuálně nejvíce potřebují. Následně s kamarády založili sbírku Světlo pro Bachmut

Situace na Ukrajině nám není lhostejná a bez delšího váhání jsme prosbu vyslyšeli. Aktuálně lidé v zasažených oblastech, kde není funkční infrastruktura, nejvíce ocení světlo a teplo, proto jsme se rozhodli darovat elektrocentrálu, kterou jsme připravili na předání Milanovi a na odjezd do Charkova, což můžete vidět na snímcích níže.

Jak můžete pomoci vy?

Pokud ani vám situace na Ukrajině není lhostejná, můžete přispět buď finančně či materiálně skrze sbírku Světlo pro Bachmut. Sbírka probíhá do 16.1. 2023, poté celá materiální pomoc putuje s Milanem Švrčinou na Ukrajinu. Samozřejmě, můžete pomoc skrze jakoukoliv jinou organizaci, protože každá pomoc se počítá!

Sbírka Světlo pro Bachmut - https://www.donio.cz/svetlo-pro-bachmut

Tímto děkujeme Milanovi a  všem dalším dobrým lidem, kteří pomáhají na Ukrajině!