Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Designové přilby Protos Integral na zakázku

Chcete opravdu "vystajlovanou" přilbu podle svých představ? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu! Stačí poslat objednávku.

Chcete opravdu "vystajlovanou" přilbu podle svých představ? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu! Stačí poslat objednávku.


Pro veliký zájem nechat si vytvořit přilbu dle svých představ, jsme vytvořili dokument "Konfigurátor přileb Protos Integral". Vybírat můžete z typů přileb Protos Integral Industry (pouze přilba) a Protos Integral Forest (přilba, sluchátka a štít). V tomto přehledu naleznete možné barevné varianty přileb a druhy potisků, kterými lze přilbu potisknout.  

Pokud už přilbu Protos Integral Industry nebo Protos Integral Forest máte, ale chtěli byste vylepšit její vzhled, tak máme dobrou zprávu, protože lze nechat potisknout i vaši stávající přilbu Protos.

Jak přilbu objednat?

Stačí, když si ze souboru "Konfigurátor přileb Protos" vyberete typ přilby, poté základní barvu a druh potisku přilby. Objednat můžete i potisk štítu.  Pokud chcete objednat i další příslušenství, jako jsou brýle, podbradní pásek, bluetooth sluchátko, svítilnu, chránič či absorbér, stačí zaškrtnou výběr v dokumentu.

  • Poté pošlete vyplněný "Objednávkový formulář přilby Protos" na info@pavouci.cz.
  • Cenu a termín dodání jsme vám schopni sdělit do cca 3 pracovních dnů od přijetí vaší poptávky.
  • Výroba nebo předělání přilby Protos "na zakázku" trvá cca 3 - 4 týdny, přesný termín vám sdělíme telefonicky nebo e-mailem.  

 


Již vytvořené přilby pro vaši inspiraci...

Protos Integral přilba FOREST bílá/ragnar

Protos Integral přilba FOREST bílá/wood

Protos Integral přilba FOREST zelená/wood

Protos Integral přilba FOREST žlutá/hi-vis modrá

Protos Integral přilba FOREST černá/camouflage

Protos Integral přilba FOREST černá/zlatá

Protos Integral přilba FOREST červená/scotch

Protos Integral přilba INDUSTRY

Protos Integral přilba FOREST