Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Novinky v komunikaci od značky SENA

Sluchátka, headsety a interkomy v designovém provedení a ve vysoké kvalitě vám zaručí čistý přenos zvuku.

Sluchátka, headsety a interkomy v designovém provedení a ve vysoké kvalitě vám zaručí čistý přenos zvuku.


Sena sluchátka na přilbu Tufftalk Lite

Sluchátka na přilbu, díky kterým spolu mohou hovořit až čtyři uživatelé přes Bluetooth Intercom do vzdálenosti 800 m, poslouchat hudbu, nebo se připojit k smartphonu a telefonovat. Sluchátka na přilbu Sena Tufftalk Lite jsou vybavena technologií Bluetooth 4.1, což umožňuje komunikaci v HD kvalitě. Díky funkci Advanced Noise Control ™nebudete rušeni externími zvuky při příchozí či odchozí komunikaci.

Sluchátka jsou určena do hlučného prostředí, pomáhají utlumit hlasitost v hodnotě 21 dB,  a poskytují ochranu před trvalým poškozením sluchu. Díky Lithium-polymerové baterii lze skrze sluchátka komunikovat až 13 hodin. Sluchátka nabízejí také vestavěné FM rádio o frekvenci 76 - 108 MHz s pamětí pro 10 stanic s automatickým laděním. Pomocí aplikace Sena Smartphone můžete snadno nakonfigurovat nastavení, nastavit předvolby rychlé volby nebo vytvořit předvolby rozhlasových stanic



Sena sluchátka přes hlavu Tufftalk Lite

Sluchátka přes hlavu, která jsou technickými parametry stejná jako Sena sluchátka na přilbu Tufftalk Lite. Skrze sluchátka Tufftal Lite spolu mohou hovořit až čtyři uživatelé přes Bluetooth Intercom do vzdálenosti 800 m, poslouchat hudbu, nebo se připojit k chytrému telefonu a telefonovat. Sluchátka přes hlavu Sena Tufftalk Lite jsou vybavena technologií Bluetooth 4.1, což umožňuje komunikaci v HD kvalitě. Čistý a jasný zvuk při komunikaci zajišťuje funkce Advanced Noise Control ™, která zaručuje, že externí zvuky nebudou rušit příchozí a odchozí komunikaci uživatelů.

Sluchátka pomáhají utlumit hlasitost v hodnotě 21 dB, rozptylovat zvuky pro optimální pohodlí a poskytují ochranu před trvalým poškozením sluchu. Headset Sena Tufftal like nabízí stejnou výdrž baterie, jako varianta sluchátek Sena Tufftalk Lite na přilbu, tedy 13 hodin. Pomocí aplikace Sena Smartphone můžete snadno nakonfigurovat nastavení, nastavit předvolby rychlé volby nebo vytvořit předvolby rozhlasových stanic.



Sena headset EXPAND MESH

Interkom, který díky svému designu umožní komfortní nošení s přilbou, kšiltovkou či brýlemi. Headset Sena EXPAND MESH zajistí efektivní a snadnou komunikaci mezi jednotlivými pracovníky na pracovišti, která je důležitá pro bezpečnou práci v týmu. Zařízení nabízí 2 režimy provozu. Prvním je Open Mesh Intercom, který umožňuje vytvoření až devíti pracovních skupin (9 kanálů) a prakticky neomezený počet účastníků, přičemž lze připojit i jiná Sena zařízení, která podporují technologii Sena Mesh Intercom™. Druhou možností je Group Mesh, při které lze soukromě komunikovat až s 24 účastníky. Při tomto režimu je dosah 400 m a při zapojení 6-ti a více účastníků, může být komunikační vzdálenost rozšířena až na 1,6 km. Funkce Advanced Noise Control™ redukuje zvuky v pozadí a zajišťuje vyšší čistotu hovoru.

Komunikátor Sena EXPAND MESH lze propojit s mobilním telefonem pomocí Bluetooth a použít ho k poslechu hudby, hlasových pokynů nebo k vyřizování hovorů. Funkce Audio Multitasking™ umožňuje poslouchat zvuk z připojeného telefonu a zároveň pokračovat v komunikaci s ostatními pracovníky přes technologii Mesh. Výdrž baterie umožňuje až 10 hodin provozu.



Aplikaci Sena Smartphone App pro operační systémy Android a iOS, která umožňuje nastavení skupin a přizpůsobení nastavení zařízení, naleznete ke stažení na App Store či v Google Play.

Sena sluchátka přes hlavu Tufftalk Lite

Sena sluchátka na přilbu Tufftalk Lite

Sena headset EXPAND MESH

Sena interkom na přilbu SPIDER ST1 sada 2ks

Sena headset SPH10

Sena interkom na přilbu SF1

Sena headset EXPAND

Sena interkom na přilbu SF2

Sena interkom na přilbu SF4

Sena interkom na přilbu SF2 sada 2ks