Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Sezóna stromolezeckých závodů se blíží!

Známe letošní termíny některých stromolezeckých závodů, které konají u nás a u našich zahraničních sousedů.

Známe letošní termíny některých stromolezeckých závodů, které konají u nás a u našich zahraničních sousedů.


Mistrovství Polska ve stromolezení 2023

Jako první začínají sezónu s oficiálním termínem naši sousedé z Polska, kteří pořádají mistrovství ve stromolezení od 13. do 14. května. Pokud byste na závody chtěli vyrazit ať jako soutěžící nebo jako diváci, máme dobrou zprávu, nebudete to mít daleko. Závody se letos konají v zámeckém parku Książ, který je vzdálený asi 30 km od našich hranic s Polskem (bráno ze severovýchodní části ČR - Adršpachu).

Informace o Polském mistrovství ve stromolezení naleznete na tomto odkaze.

 



Mistrovství České republiky ve stromolezení 2023

22. ročník svátku všech českých arboristů a stromolezeců se letos koná od 7. do 11. června. Místem konání závodů jsou Jižní Čechy, konkrétně zámecký park Strkov v Plané nad Lužnicí. Pokud byste měli zájem se účastnit závodů jako soutěžící nebo jako dobrovolníci, mrkněte na stránky MČR ve stromolezení, kde naleznete veškeré potřebné informace.

O MČR ve stromolezení připravujeme samostatný článek, kde se dozvíte další podrobnosti. Co už vám nyní můžeme prozradit, že worksafety.cz se stalo hrdými partnery disciplíny - Záchrany zraněného! Už nyní se nemůžeme dočkat výkonů soutěžících a přátelské atmosféry, která na závodech vždy panuje. :-)



Mistrovství Evropy ve stromolezení 2023

Oficiálně ETCC 2023, se letos konají v termínu od 29. června do 2. července. Pro letošní rok to nebudeme mít opět daleko, jelikož ME ve stromolezení se koná u našich sousedů na Slovensku v zámeckém parku v Budmericích, kde se konalo i loňské Mistrovství Slovenska ve stromolezení. Oficiální stránky ME ve stromolezení jsou na odkazu ISA (International Society od Arboriculture).

Pro letošní ETCC se worksafety.cz taktéž stalo sponzory disciplíny - Záchrany zraněného a samozřejmě budeme přítomni i s "pojízdným cirkusem" - prodejním stánkem worksafety.cz. Budeme rádi, když se za námi zastavíte a už teď se těšíme vysokou úroveň soutěže.