Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Upozornění pro majitele arboristických postrojů Treemotion Pro a Essential

Společnost Teufelberger nabízí řešení problému se suchým zipem u zadního polstrování.

Společnost Teufelberger nabízí řešení problému se suchým zipem u zadního polstrování, pomocí "upgrade kitu".


 

Společnost Teufelberger získala od uživatelů zpětnou vazbu na postroje Treemotion Pro a Essential. Někteří uživatelé nových postrojů treeMOTION Essential a treeMOTION Pro hlásili problémy s tím, že polstrování zad jejich postroje nedrží správně a způsobuje občasné nepohodlí.

Nejedná se o bezpečnostní problém, ale spíše o nekomfortní nošení postroje, které je způsobeno novým materiálem použitým na zádovém polstrování, který je méně "kompatibilní" se suchým zipem postroje.

Dodavatel Teufelberger slibuje, že materiál používaný pro výrobu zádového polstrování v průběhu roku 2023 upraví, ale mezitím nabízí přechodné řešení, které umožní stávajícím uživatelům najít pohodlí, v něž doufali.

Teufelberger vytvořil "sadu pro upgrade", která se skládá z prodlužovacího pásku na suchý zip (samec/samice), který si koncový uživatel nainstaluje mezi postroj a zádové polstrování. Instalace nevyžaduje žádné nářadí (kromě nůžek) a žádné speciální znalosti. Tato sada pro upgrade je k dispozici zdarma.


Pokud máte zájem o "sadu pro upgrade", prosím, napište nám na info@pavouci.cz.


Český návod na upgrade suchých zipů (pdf.)