Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Recenze arboristického lana Kalimba od Courantu

Kdo ještě váhá, zde je recenze na lano Kalimba, které testoval v praxi jeden z předních českých lezců - Petr Vlček.

Kdo ještě váhá, zde je recenze na lano Kalimba, které testoval v praxi jeden z předních českých lezců - Petr Vlček.


Když jsme se ve worksafety o novém arboristickém lanu Kalimba dozvěděli, požádali jsme arboristu, stromolezce a vyznavače lezecké techniky pomocí prusíků Petra Vlčka, jestli by chtěl toto lano otestovat v praxi. Petr s radostí souhlasil a recenze na toto lano je na světě.

 


Petrova recenze na lano Kalimba

"Lano s perfektní konstrukcí a téměř nulovým posuvem opletu. Průměr lana 11,9 mm zaručuje pevný úchop v holé ruce. Při náročných podmínkách a nepřízni počasí lano "jezdí" jak s prusíkem, tak i s mechanickými brzdami, přičemž si lano zachovává svůj kruhovitý průřez a nedeformuje se.  Courant Kalimba se určitě řadí mezi špičková lana jak mezi závodníky, tak i pro klasiky - pohodáře. Všestranné využití lana je jeho největší předností."

"Shrnutí: flexibilita, houževnatost a profesionální zpracování, to je KALIMBA."

Petr Vlček -  trojnásobný mistr ČR ve stromolezení a mnohonásobný účastník této soutěže.



Na názoru Vás, našich přátel a zákazníků, nám záleží, proto jestli se chcete podělit o svou zkušenost s lanem Kalimba nebo s čímkoliv jiným, určitě se nám ozvěte. :-)

Tým worksafety.cz

Courant arboristické lano Kalimba 11,9 mm - metráž

Courant arboristické lano Kalimba 11,9 mm s okem