Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Jedeme se inspirovat na Deutsche Baumpflegetage 2023!

Navštívíme 30. ročník arboristického veletrhu, který se koná od 25. - 27. 4. v německém Augsburgu.

Navštívíme 30. ročník arboristického veletrhu, který se koná od 25. - 27.4. v německém Augsburgu.


Jubilejní 30. ročník "Dnů péče o stromy"

Deutsche Baumpflegetage proběhne v termínu od 25. do 27.dubna, na výstavišti v německém Augsburgu. Jedná se o jeden z největších veletrhů arboristického vybavení a nabízí širokou škálu přednášek, seminářů a workshopů v oblasti arboristiky, stromolezení, ochrany stromů a mnoha dalších témat spojených s péčí o stromy.  Letošním hlavním tématem konference je "Houbové město, Správa zeleně a Stromolezecké techniky." 

Veletrh Deutsche Baumpflegetage je určen pro odborníky a nadšence, kteří se chtějí dozvědět o nejnovějších trendech, technologiích a postupech v péči o stromy. 



Akce, na které nesmíme chybět

Jako každý rok, i letos vyrazíme s týmem worksafety.cz směr Augsburg, abychom se inspirovali, poznali novinky v arboristickém vybavení a seznámili se s novými postupy v péči o stromy a ve stromolezení. Baumpflegetage je pro nás skvělou příležitostí setkat se s našimi dodavateli a výrobci, abychom probrali aktuální trendy a potřeby našich zákazníků. Těšíme se na inspiraci a nové nápady, které nám veletrh Deutsche Baumpflegetage určitě přinese.

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu, kde se s vámi podělíme o zážitky přímo z veletrhu. :-)