Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

STROMOLEZCI SOBĚ aneb Řežeme na závody 2023

Udělejte dobrý skutek a přidejte se k této akci, která se koná od od 20. do 21.4. v obci Herink, jejíž výtěžek jde na podporu MČR ve stromolezení.

Udělejte dobrý skutek a přidejte se k této akci, která se koná od 20. do 21.4. v obci Herink, jejíž výtěžek jde na podporu MČR ve stromolezení 2023. 


Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu žádá stromolezce o spolupráci, přidáte se?

Jedná se o ošetření 260 stromků v ÚSESu, který lemuje cestu kolem obce Herink (okres Praha-východ). Výtěžek z této akce půjde na podporu MČR ve stromolezení.

Po předchozí domluvě lze dojednat předcertifikační kurz ETW, konkrétně Hodnocení stavu dřevin a Výchovné řezy s lektory Markem Žďárským a Pavlem Wágnerem.    

Kdy: čtvrtek 20. a pátek 21. 4. 2023

Kde: obec Herink - okres Praha - východ

Co sebou: Pracovní vybavení (odpovídající OOP), včetně přilby a sedáku s dlouhou odsedkou a krátkým lanem, pilky, nůžky, houseníky, žebříky, zkrátka vše potřebné na výchovné řezy. Dobrá nálada je samozřejmostí. :-)

Více podrobností se dozvíte na webu SZKT nebo se můžete rovnou přihlásit na emailové adrese: kancelar@szkt.cz.

 



Mistrovství České republiky ve stromolezení 2023

Závody proběhnou v termínu 7. až 11. června 2023 v zámeckém parku Strkov v Plané nad Lužnicí. Připraven bude opět kvalitní šampionát s doprovodným programem pro stromolezce, správce zeleně a veřejnost. Letos v novém formátu a s novými pravidly závodů.

Už nyní se můžete přihlásit na závody! Ať už jako soutěžící, rozhodčí, technici či dobrovolníci. Každá ruka přiložená k dílu se počítá. :-)

Přihlásit se můžete na tomto odkazu.