Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Představujeme dětské vozíky ECKLATRAK, na vaše přání v nabídce e-shopu

Pozvěte celou rodinu k našemu článku a seznamte se se skvělými vozíky vhodnými například pro přepravu dětských pokladů, sportovního a rekreačního vybavení. Jsou tu vozíky nejen pro malé, ale pro celou rodinu.

Pozvěte celou rodinu k našemu článku a seznamte se se skvělými vozíky vhodnými například pro přepravu dětských pokladů, sportovního a rekreačního vybavení. Jsou tu vozíky nejen pro malé, ale pro celou rodinu.


Na přání zákazníků zařazujeme do naší nabídky dětské dřevěné vozíky s odolnými koly proti propíchnutí ECKLATRAK-FUN-TRAILER a ECKLATRAK-EASY-TRAILER. Tyto vozíky jsou sympatickými pomocníky vhodnými pro transport drobných hraček, sportovního a outdoorového vybavení nebo materiálu. Svou bytelností zajistí pohodlné, bezpečné a rychlé přemístění potřebných věcí z místa na místo. 

Díky pevným a odolným kolům se vozíky stávají bezkonkurenčními pomocníky v jakémkoliv terénu. Zvládnou tedy i písčité, kamenité nebo štěrkové povrchy. I přes uváděnou odolnost kol výrobce nabízí náhradní rezervu, kterou jednoduše připevníte na zadní část vozíku. K vozíku můžete dokoupit ruční brzdu, pomocí které budete lépe ovládat vozík při jízdě z kopce. Mezi další příslušenství patří voděodolné zavazadlo, které připevníte nejen k vozíku, ale také např. k cyklistickému kolu. Korbičku vozíku je možné rozdělit na dvě části pomocí přepážky. Vozíky můžete také vylepšit ochrannou stříškou proti slunci, která je nabízena v červené barvě bez motivu nebo v téže barvě s "western" motivem



Který z vozíků si vybrat?

Model ECKLATRAK-FUN-TRAILER je nabízen v délkách 100cm a 120cm. Je vybaven řídícími zadními koly, pomocí kterých je lépe ovladatelný. Tím se stává i dražším modelem. Vozík ECKLATRAK-EASY-TRAILER je nabízen v délkách 70cm, 100cm a 120cm a zadní kola má pevná. Tento model je levnější verzí.

Věříme, že tyto dětské vozíky oslovily nejen děti, ale také jejich rodiče či prarodiče, a najdou si své příznivce. 


Před více než 20 lety si Klaus Eckstein zakoupil vozík pro transport svého surfu. Vozík se ale po pár dnech porouchal, proto se Klaus rozhodl, že si postaví vlastní tak, aby se na něj mohl spolehnout, aby unesl prkno, plachtu a vše, co je na pláži třeba. Tím začíná éra značky Eckla, kterou si velmi rychle zamilovali nejen surfaři, sportovní fanoušci, ale také rybáři, kempaři, návštevníci festivalů, fotografové a v neposlední řadě stromolezci. V naší nabídce naleznete nabídku transportních vozíků BEACH ROLLY a jejich příslušenství. 


Eckla ruční vozík ECKLATRAK-EASY-TRAILER

Eckla ruční vozík ECKLATRAK-FUN-TRAILER

Eckla červená stříška k ručnímu vozíku ECKLATRAK

Eckla western stříška k ručnímu vozíku ECKLATRAK

Eckla přepážka pro ruční vozík ECKLATRAK

Eckla brzda pro ruční vozík ECKLATRAK

Eckla rezervní pneumatika k ručnímu vozíku ECKLATRAK

Eckla vodotěsné zavazadlo k ručnímu vozíku ECKLATRAK