Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Tipy na vánoční dárky

Kvalita, nejlepší ceny, široký sortiment zboží = vánoční nákup na worksafety.cz.

Kvalita, nejlepší ceny, široký sortiment zboží = vánoční nákup na worksafety.cz


Do vánočních svátků je sice ještě daleko, ale i přesto jsme se rozhodli již nyní vám, našim zákazníkům, zpříjemnit a zjednodušit nákup vánočních dárků. Ptáte se, jak zjednodušit a zpříjemnit? No, myslíme si, že pokud je mezi vašimi nejbližšími nějaký ten arborista, výškový pracovník, horolezec, outdoorový nadšenec, geocaher, záchranář nebo hasič, vybrat ten pravý dárek může být skutečně tzv. "oříšek". Máme pro vás super nabídku, díky které si už hlavu lámat nemusíte! 

Přicházíme s nadílkou vytipovaných produktů na vánoční dárky pro arboristy, výškové pracovníky, horolezce, outdoorové nadšence, geocaheryzáchranáře nebo hasiče a samozřejmě jsme nezapomněli ani na dětičky. Takže pokud je vašim přáním věnovat ten pravý dárek, vybírejte z naší nabídky top produktů.



Pokud i tak váháte a nejste si jisti svým výběrem, jako univerzální dárek můžete zvolit Dárkový poukaz.

A ještě jednu věc nabízíme navíc. U nás můžete objednávat vánoční dárky s absolutním klidem, protože vše, co objednáte před Vánoci, můžete vrátit bez udání důvodů do 20. 1. 2020 (zboží ovšem nesmí být použité a musí být v originálním obalu tak, jak bylo dodáno!).

Neváhejte a objednávejte vánoční dárky na worksafety.cz!


Tipy na VÁNOČNÍ DÁRKY pro:


arboristy

výškové pracovníky

hasiče a záchranáře

horolezce

outdoorové nadšence

geocachery

děti