Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Jarní termíny kurzů první pomoci

Oprašte si své znalosti, zdokonalte se, buďte připravení poskytnout první pomoc!

Jako každý rok, tak i letos jsme pro vás připravili dva kurzy první pomoci týkající se záchrany lidského života. Pokud si tedy myslíte, že se potřebujete zdokonalit v poskytnutí první pomoci při zranění v běžném či v pracovním životě nebo si chcete rozšířit své "obzory" a být skutečně připraveni na jakoukoliv situaci při záchraně lidského života, zúčastněte se těchto našich kurzů.


Kurz první pomoci

Kurz první pomoci se koná 30. 3. 2020 v Kolíně, v sídle firmy worksafety.cz, a je zejména zaměřen na úkony první pomoci při poranění, ke kterým může dojít při práci arboristy a výškového pracovníka (např. říznutí, pád, anafylaktický šok, včetně úrazu způsobeným motorovou pilou). Kromě teorie bude probíhat také praktická část, tedy ukázky a nácvik technik první pomoci.

Cena kurzu včetně DPH je 1.815 Kč a výstupem je účastnický list.

Tento kurz je také vhodný pro certifikační zkoušku ETW (European Tree Worker).



Kurz praktické stromolezecké záchrany

Následující den, tedy 31. 3. 2020, se bude konat Kurz praktické stromolezecké záchrany v Arboretu Fakulty lesnické a dřevařské v Kostelci nad Černými lesy. Zde si účastnící na několika stanovištích vyzkouší simulace nejběžnějších zranění, ke kterým může dojít při práci na stromě. Kromě praktické části záchrany, ve které budou mít účastníci možnost zdokonalit své lezecké techniky při zachraňování kolegy, se účastníci také dozví o teoretických postupech, co dělat, dojde-li k nehodě.

Tento kurz je tak vhodný pro ty, kteří se chystají na certifikaci ETW (European Tree Worker). 

V rámci kurzu bude jedna ze simulací sloužit jako zkouška pro certifikaci ETW. V rámci této jedné konkrétní simulace musí účastník provést záchranu zraněného arboristy během 15 minut. Tato zkouška není podmínkou absolvování školení, bude však uznávána při certifikaci ETW pořádané Arboristickou akademií a také SZKT.

Cena kurzu včetně DPH je 2.420 Kč a výstupem je účastnický list a osobní hodnocení.



Pokud zvažujete přihlásit se na tyto kurzy, neváhejte.
Počet míst je omezen na 12 osob / kurz a březen se blíží!

Kurz první pomoci

Kurz praktické stromolezecké záchrany