Tovar skladom expedujeme do druhého dňa. Navyše, pri nákupe nad 1.500 Kč máte dopravu ZADARMO! Viac informácií.

Půdní kondicionéry TerraCottem jsou to pravé pro zdravý růst rostlin!

Nově v našem sortimentu naleznete půdní kondicionéry, které nabízejí spoustu výhod pří výsadbě rostlin.

Novo v našom sortimente nájdete pôdne kondicionéry, ktoré ponúkajú veľa výhod pri výsadbe rastlín.


Spoločnosť TerraCottem bola založená v roku 1993 s jednoduchým cieľom - prepojiť technické know-how s obchodnou infraštruktúrou, aby táto technológia pôdnych kondicionérov bola dostupná pre ľudí po celom svete. Dnes je technológia TerraCottem distribuovaná do viac ako 40 krajín sveta, kde svojou inovatívnou technikou umožňuje v poľnohospodárstve a pri výsadbe rastlín lepšie využitie a obmedzenie vyplavovania živín, úspory na vode, rast rastlín v chudobných pôdach a predovšetkým, umožňuje rast vegetácie aj v náročných klimatických podmienkach .



Čo je pôdny kondicionér?

Pôdny kondicionér je produkt určený na obohatenie a zlepšenie pôdy pre rastliny. Jeho cieľom je poskytnúť pôde potrebné živiny, zlepšiť jej štruktúru, zadržiavanie vlhkosti a zvýšiť jej biologickú aktivitu. Existuje veľa rôznych typov pôdnych kondicionérov, ktoré sa líšia svojou zložkou a účelom. Niektoré kondicionéry sa zameriavajú na dodávanie živín do pôdy, ako je dusík, fosfor alebo draslík. Tieto živiny sú nevyhnutné pre rast a vývoj rastlín. Iné kondicionéry sa zameriavajú na zlepšenie štruktúry pôdy a zvýšenie jej schopnosti zadržiavať vlhkosť. Tieto kondicionéry môžu obsahovať organickú hmotu, ako je kompost, rašelina alebo pôdny humus, ktoré zlepšujú štruktúru a vodnú retenciu pôdy. Pôdny kondicionér sa aplikuje na pôdu pred výsadbou rastlín alebo počas vegetačného obdobia. Výhody použitia pôdneho kondicionéra zahŕňajú zvýšenie výnosu plodín, zlepšenie kvality pôdy, podporu mikroorganizmov a zlepšenie zdravia rastlín.


TERRACOTTEM pôdny kondicionér UNIVERSAL

Prvou novinkou v sortimente je TerraCottem pôdny kondicionér Universal. Tento pôdny kondicionér slúži na obohatenie pôdy a na podporu rastu rastlín, ktorý sa aplikuje pri výsadbe rastlín alebo krátko pred výsevom. Aplikácia sa vykonáva iba raz a prináša mnoho výhod. TerraCottem Universal prispieva k zdravším rastlinám a vyššej úrode, čo viac, zvyšuje pomer prežitia rastlín a zlepšuje retenčnú schopnosť vody a umožňuje jej úsporu až o 50 %. Ďalej podporuje silnejší, hlbší koreňový systém a rýchlejšie rovnomerné zakorenenie rastlín, väčšiu odolnosť voči suchu a chorobám. S TerraCottem Universal získate kvalitný pôdny kondicionér, ktorý vám pomôže dosiahnuť zdravý a produktívny rast rastlín. Tento produkt je neustále inovovaný a vylepšovaný, aby poskytoval ešte lepšie výsledky a znižoval náklady na pestovanie. TerraCottem Universal je široko využívaný v mnohých smeroch lesníctva či poľnohospodárstva, vrátane výsadby stromov, kríkov a pri zalesňovaní atď.

TERRACOTTEM pôdny kondicionér UNIVERSAL </span >Ponúkame s hmotnosťou 750 g, 5 kg, 10 kg a 20 kg.



TERRACOTTEM půdní kondicionér ARBOR

Jako další novinku od společnosti TERRACOTTEM vám představujeme TERRACOTTEM ARBOR, který byl speciálně vyvinut pro sázení stromů a keřů. Tento produkt obsahuje polyakrylové polymery nové generace (PA), které zahrnují důležité huminové kyseliny. Tyto kyseliny přispívají k lepší retenci vody, struktuře půdy, mikrobiální aktivitě a také lépe zadržují specifická hnojiva pro stromy s prodlouženou životností až 12 měsíců. Tato kombinace složek umožňuje snadnou aklimatizaci stromů na místě výsadby, podporuje růst kořenů a rostlin a zvyšuje míru přežití stromů. TERRACOTTEM ARBOR také pomáhá snižovat náklady na přesazování a minimalizuje nutnost opakovaného sázení. Jako předchozí půdní kondicionér, tak i tento, se aplikuje při sázení stromů a keřů a provádí se pouze jednou. S TERRACOTTEM ARBOR získáte inovativní půdní kondicionér, který pomůže s aklimatizací, životaschopností a odolností stromů a keřů, hlavně při jejich výsadbě. 

TERRACOTTEM půdní kondicionér ARBOR nabízíme ve dvou hmotnostech balení, a to 10 kg a 20 kg.


TERRACOTTEM půdní kondicionér ARBOR 10 kg

TERRACOTTEM půdní kondicionér ARBOR 20 kg

TERRACOTTEM půdní kondicionér UNIVERSAL 10 kg

TERRACOTTEM půdní kondicionér UNIVERSAL 20 kg

TERRACOTTEM půdní kondicionér UNIVERSAL 5 kg

TERRACOTTEM půdní kondicionér UNIVERSAL 750 g