Vážení zákazníci, v stredu 8. 5. máme ako na predajni, tak e-shope zatvorené! Vaše objednávky vybavíme nasledujúce dni.Viac informácií.

Ideme sa inšpirovať na Deutsche Baumpflegetage 2023!

Navštívime 30. ročník arboristického veľtrhu, ktorý sa koná od 25. - 27. 4. v nemeckom Augsburgu.

Navštívime 30. ročník arboristického veľtrhu, ktorý sa koná od 25. - 27. 4. v nemeckom Augsburgu.


Jubilejný 30. ročník "Dní starostlivosti o stromy"

Deutsche Baumpflegetage prebehne v termíne od 25. do 27. apríla, na výstavisku v nemeckom Augsburgu. Jedná sa o jeden z najväčších veľtrhov arboristického vybavenia a ponúka širokú škálu prednášok, seminárov a workshopov v oblasti arboristiky, stromolezenia, ochrany stromov a mnohých ďalších tém spojených so starostlivosťou o stromy. Tohtoročnou hlavnou témou konferencie je "Hubové mesto, Správa zelene a Stromolezeckej techniky."

Veľtrh Deutsche Baumpflegetage je určený pre odborníkov a nadšencov, ktorí sa chcú dozvedieť o najnovších trendoch, technológiách a postupoch v starostlivosti o stromy.



Akcie, na ktoré nesmieme chýbať

Ako každý rok, aj tento rok vyrazíme s tímom worksafety.cz smer Augsburg, aby sme sa inšpirovali, spoznali novinky v arboristickom vybavení a zoznámili sa s novými postupmi v starostlivosti o stromy a stromolezení. Baumpflegetage je pre nás skvelou príležitosťou stretnúť sa s našimi dodávateľmi a výrobcami, aby sme prebrali aktuálne trendy a potreby našich zákazníkov. Tešíme sa na inšpiráciu a nové nápady, ktoré nám veľtrh Deutsche Baumpflegetage určite prinesie.

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu, kde sa s vami podelíme o zážitky priamo z veľtrhu. :-)