Tovar skladom expedujeme do druhého dňa. Navyše, pri nákupe nad 1.500 Kč máte dopravu ZADARMO! Viac informácií.

Vymeniteľné výstelky pre prilby PETZL ALVEO a VERTEX

Používate prilbu firmy PETZL ALVEO alebo VERTEX? Viete o tom, že sa vyrábajú vymeniteľné výstelky do týchto prilieb? Prečítajte si náš príspevok a dozviete sa viac.

Používate prilbu firmy PETZL ALVEO alebo VERTEX? Viete o tom, že sa vyrábajú vymeniteľné výstelky do týchto prilieb? Prečítajte si náš príspevok a dozviete sa viac.


Iste poznáte ten pocit nepríjemného tepla, ktorý prichádza, keď pracujete v lete, vo vlhkom prostredí alebo jednoducho makáte, až z vás tzv. "leje". Pod prilbou máte zarosené čelo a pot Vám steká až k očiam. Alebo cítite mokré vlasy, pot Vám tečie po krku a okolo uší. Iste nám dáte za pravdu, že je tento pocit nepríjemný. Možno je pre Vás dobrým riešením použitie multifunkčnej šatky. Áno, iste super vec, ale šatka, podľa nášho názoru, je vhodná skôr do chladných dní. Máme pre Vás iné riešenie….:-)).

Viete o tom, že existujú vymeniteľné výstelky do prilieb, ktoré sú ideálnym riešením práve pri nadmernom potení a dokážu skvelo absorbovať pot? Máte prilbu ALVEO alebo VERTEX značky PETZL? Super, práve Vám môžeme ponúknuť tieto výstelky. Výstelky sú penové, ľahko vymeniteľné, jednoducho ich vložíte do Vašej prilby a môžete ich prať aj v automatickej práčke. V našej ponuke nájdete dva varianty týchto výsteliek.


Prvý z nich je PETZL Absorbčná výstelka, ktorá ponúka komfort absorpcie potu a zlepšuje jeho odvetrávanie. V balení nájdete dva kusy (silnejší a slabší) a môžete ju prať v práčke. Tento typ výstelky vrelo odporúčame, špeciálne do letných dní.



Druhou je PETZL Štandardná výstelka, ktorá je podobná tej, ktorá sa dodáva na prilbe. Ľahko sa udržiava, ale neabsorbuje tak dobre pot.



Tak čo myslíte, nie je to konečne dobrý nápad zaobstarať si výstelku do prilby?

PETZL absorbční výstelka

PETZL standardní výstelka

PETZL pracovní přilba ALVEO BEST

PETZL ALVEO VENT pracovní přilba

PETZL průmyslová přilba VERTEX ST

PETZL pracovní přilba Vertex Best