Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Tři nové kladky značky Petzl: Spin1, 2 a L1D

Vysoká účinnost a jednoduchá instalace i manipulace.

Vysoká účinnost a jednoduchá instalace i manipulace.


Petzl kladka Spin L1

První kladkou, kterou již naleznete v naší nabídce, je jednoduchá kladka Spin 1. Kladka je vybavená otočným závěsem a je otevíratelná, i když je připojená do kotvícího bodu. Je konstruována s ohledem na maximální jednoduchost při instalaci kladkostroje nebo při přesměrování a přelanění. Kotouč velkého průměru je usazený na zapouzdřeném kuličkovém ložisku, což zaručuje vynikající účinnost. Otočný závěs umožňuje jednoduchou manipulaci, dovoluje orientaci zatížené kladky a přímé připojení karabin, lan a smyček. Třístupňové otevírání pohyblivé bočnice je rychlé a snadné i v rukavicích. Určená pro lana o průměru 7 - 13mm. Tato kladka je dostupná ve žluté a černé barvě.



Petzl kladka Spin L2

Dále nabízíme dvojitou kladku s označením Spin 2. I tato kladka je vybavená otočným závěsem a je otevíratelná, i když je připojená do kotvícího bodu. Rozdílem oproti kladce Petzl Spin 1 je, že má dva paralelně uložené kotouče a pomocný připojovací bod, což umožňuje použití při instalaci různých typů složených kladkostrojů. V ostatních parametrech je shodná s kladkou Petzl Spin 1 a je také dostupná ve žluté a černé barvě.



Petz kladka Spin L1D

Třetí kladkou je jednoduchá kladka Spin L1D, která je specifická kotoučem s fasetami, který rotuje pouze jedním směrem a poskytuje vynikající účinnost při vytahování. Přídavné třecí fasety zvyšují brzdící účinek na lano při spouštění. Tato kladka je určená pro lana o průměru 8 - 13mm a je k dispozici ve žluté barvě. Ostatní parametry jsou opět totožné s kladkou Petzl Spin 1.


PETZL kladka SPIN L1

PETZL kladka SPIN L2

PETZL kladka SPIN L1D